14 September 2006

In RAhaTB



Ceva din mine a vrut ca altceva din mine sa mearga in Carrfour Militari. Cum ajung acolo? Cu 137, veti raspunde in cor. Corect.
Ajung in statie. Eram eu cu inca unu, caldura, chestii. Dupa un timp se umple statia, masina sula. De-odata se aude un claxonat puternic "uuuhuuu uhuuuu" ( <-- claxon puternic). Ma uit in intersectie si ghici ce vad: ditamai locomotiva cu un vagon. In mijlocul intersectiei. In amiaza mare. In aglomeratie.
Trece aia ca si cum ar fi fost normal sa treaca, mai stam in statie vreo 15 minute vine si masina. Eh, de aici incepe petrecerea. Inainte de toate vreau sa spun ca oamenii sunt batuti in cap. Asa, am spus. Urc in masina, eu si toata statia peste alti oameni din alte zeci de statii. Deja incep sa ma simt bine. Cand se inchid usile, se aude un tipat de copil. Toata turma intoarce capu sa vada faza, nu se vede nimic, se aude doar. Pleaca masina, una se ridica de pe scaun sa se aseze copilu de-a tipat (da' io nu stiu de ce-a tipat, cred ca e o tactica pt a sta pe scaun, despre asta si alte tactici in alt blog).
Mai coboara 2, mai urca 8. Frane, nebuneli. "Mai incet moldoveanulee, ca nu suntem saci de cartofi". De aici incepe cunoscuta caterinca de autobuz. Babele ziceau ca masinile vin ca pula (cuvintele lor), unu mai tiganos asa tipa la sofer, io si altii rad de ce pot sa zica babele (pula ^). Lung drumu. Si am norocu sa se puna langa mine un mos cu o sacosa de ma zgaraie pe picioare. Huo, tutengura.
Intr-un sfarsit ajung la capat si cobor la aer.

Intru in C, ies din C. Ma duc in statie :\ Aici lumea incepe sa se aseze strategic in statie. Cam pe unde ar opri masina? Usa cam pe unde ar pica? Hmm. Aici, asta-i locu. Putin mai in stanga, perfect. Si vine masina frate. De mult vreau eu sa filmez o urcare d'asta in autobuz. Cand se deschide usa parca se da startu. Acum se vede adevarata fata a babelor. Bah au astea o forta si-o agilitate, imping, se baga, injura (vezi pula ^). Drumul de intoarcere decurge cam la fel ca cel de ducere (cel de intoarcere).
Ce sa zic, multumesc ca exist.

No comments: